Arenarock #3: Løfter i mørket

pat-benatarArenarocken er ikke forbeholdt menn. Nei, i denne sjangeren fikk nå og da også kvinner tømme sine emosjonelle ryggsekker over radiobølgene. Etter en liten tids avbrekk er vi tilbake med Arenarock og kortprosa-spalten! Og denne gangen er det Filmpolitiets Rune Håkonsen som har lånt stemme og norsk språk til Pat Benatar.

Rune er kjent i Norge som NRKs «go to guy» hver gang Dagsrevyen lager en sak om vold i videospill. Mindre kjent er det kanskje at han inngår i forlagets entourage, og bl.a. skal ta seg av vår redaksjonssekretær, katten Agnes Ravatn, og hennes mor mens undertegnede er ute på farten i sommer.

Vi kommer nok ikke unna at Rune er radiomann denne gangen heller. I god, gammeldags hørespillstil tar han på seg rollen slik han leser Benetars Promise in the Dark. Mer er det ikke å si. La meg bare sette scenen for dere:

I et røykfylt mørkt hjørne på en tredjeklasses bar et sted i det store utland sitter en ung nordmann over et glass bourbon. Han tenner kveldens siste sigarett, tømmer glasset og ser inn i kamera, eller snakker inn i mikrofonen, alt ettersom hva du foretrekker.

 

En stor takk til Rune som tok seg tid! La oss håpe at neste del av denne spalten ikke lar vente på seg.

Publisert
Kategorisert som Arenarock