Arenarock #3: Løfter i mørket

pat-benatarArenarocken er ikke forbeholdt menn. Nei, i denne sjangeren fikk nå og da også kvinner tømme sine emosjonelle ryggsekker over radiobølgene. Etter en liten tids avbrekk er vi tilbake med Arenarock og kortprosa-spalten! Og denne gangen er det Filmpolitiets Rune Håkonsen som har lånt stemme og norsk språk til Pat Benatar.

Rune er kjent i Norge som NRKs «go to guy» hver gang Dagsrevyen lager en sak om vold i videospill. Mindre kjent er det kanskje at han inngår i forlagets entourage, og bl.a. skal ta seg av vår redaksjonssekretær, katten Agnes Ravatn, og hennes mor mens undertegnede er ute på farten i sommer.

Vi kommer nok ikke unna at Rune er radiomann denne gangen heller. I god, gammeldags hørespillstil tar han på seg rollen slik han leser Benetars Promise in the Dark. Mer er det ikke å si. La meg bare sette scenen for dere:

I et røykfylt mørkt hjørne på en tredjeklasses bar et sted i det store utland sitter en ung nordmann over et glass bourbon. Han tenner kveldens siste sigarett, tømmer glasset og ser inn i kamera, eller snakker inn i mikrofonen, alt ettersom hva du foretrekker.

 

En stor takk til Rune som tok seg tid! La oss håpe at neste del av denne spalten ikke lar vente på seg.